Apple Glass: polna govoric (predstavitev,funkcije, cena, izpust…)

Veliko jih prodaja govorice, ki so predstavljene kot varne za prihodnje izdelke iz jabolk, vendar niso vsi enako nadarjeni za pridobivanje zanesljivih informacij. Na tem področju si je youtuber Jon Prosser pred kratkim prislužil nekaj pro-jev s predvidevanjem Applovih načrtov glede iPhone SE in drugih MacBook Pro. Dovolj, da ga nekako rehabilitira, tisti, ki je – v preteklosti – prav tako naredil nekaj veliko bolj tveganih napovedi.

PRIPOROČENA POSTAVKA :

Applovi načrti o izboljšanih resničnostnih proizvodih postanejo jasnejši za leto 2022.
Skratka, boste razumeli, da je z veliko prepozen, da je treba analizirati informacije, ki so predstavljene z Jon Prosser, ki pravi, da ve, da je obogatena resničnost kozarci Cupertino podjetje bo preprosto imenuje Apple Steklo, da jih bo v celoti predstavljen pred koncem leta (predvidoma v oktobru, ali na začetku leta 2021 na zadnje), in da je njihovo komercializacijo bo prišlo približno leto dni kasneje. Apple Glass bi torej lahko bila najbolj moderna elektronska naprava v praznični sezoni naslednje leto.

Polnilni zaboj in Lidar
Kot AirPods slušalke Apple Steklo bi prišli primeru, da poleg tega, da varovalna vloga, bi funkcija, ki zagotavlja njihovo polnjenje, tudi daleč od električne vtičnice. Bolj presenetljivo je, če zaupamo trenutnim prototipom, to steklo ne bi bilo opremljeno s kamero. Če ta sklep je potrdil, bi to pomenilo, da je Apple bi izbrali, da narišete črto na številne funkcije, povezane s prisotnostjo tak senzor, v korist naprave, ki vas ne bo pritegnil kritike zasebnosti zagovornikov. A Lidar, ki bi namesto pritrdi na to in očala, opremljene z dvema prosojno zasloni (ena na steklo), bi se delno uporabni z gesto nadzor preko vmesnika imenuje Desno.

To še ni vse, Jon Prosser je že čakalna prodajna cena za te Apple Stekla, katerih proizvodnja ne bi začeli za več mesecev, v negotovih svetovnih ekonomskih razmer. Po njegovem mnenju bodo prodani za 499 dolarjev (To bi bila Applova želja v vsakem primeru). Vendar bodite previdni, kot napredna optična naprava, te očala lahko dobite tudi korektivne leče in njihova cena se lahko razlikuje-odvisno od vrste leče, ki so nameščeni na njih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.