Malo več kot leto dni po napaki 4 in zlasti po vstopu v Googlov ekosistem se je Fitbit vrnil z novo povezano zapestnico. Ta sledilnik, imenovan Charge 5, ponuja funkcije, ki so usklajene z urami, ki so povezane z blagovno znamko, vendar v bolj kompaktnem formatu “sledilnik”. Predstavlja tudi zmehčan dizajn, ki ga zbližuje.

Kot smartwatch torej, Charge 5 zdaj sprejema barvni prikaz, ko je bila slika starejšega enobarvna. Nič manj ne bi pričakovali, saj je razkošje, bolj vsebinske oblike, prav tako obdarjeno z enako vrsto zaslona. Zapestnica ostaja osredotočena na sledenje aktivnosti, vključno z GPS-om, stalno delujočim senzorjem srčnega utripa in senzorjem SpO2. Ponuja tudi spremljanje približno dvajsetih športov in izračun zapisnikov, ki se vsak dan preživijo v “aktivni coni”, za napovedano sedemdnevno avtonomijo.

Zdravje in premija
Če hoče biti vedno športen, pristojbina 5 ne skriva svoje dobrote. Fitbit tako množi tipala: merjenje EKG, ki pa ne bo mogoče aktivirati na začetek zapestnico, je svoj prvenec, ki je bil do takrat rezerviran za najbolj uvedbi povezan ure. Fitbit, ponuja tudi AED (electrodermal dejavnosti) senzor zasnovan tako, da poda vpogled v vsakdanjega stresa — še enkrat, funkcija, ki je bil videti na Občutek, ki sega v poletje leta 2020. To vključuje nočno merjenje temperature kože, razpise ukrepov z nizkim ali visokim srčnim utripom in spremljanje spanja.

Vendar se podjetje Fitbit, da bi v celoti izkoristilo značilnosti svoje zapestnice, opira na ponudbo za premijsko vlogo. To je po tem, da lahko uporabnik koristi, na primer, iz spremljanja hrupa in smrčanje ponoči, nadzorna plošča dolgoročno oceno imenuje Dnevno Pripravljenost. Spominja na Telo Baterija za Garmin ure, bo združiti različne kazalnike (kakovost spanja, zadnjih fizične aktivnosti, srčni utrip), da priporočamo počitek ali šport, prilagajanje priporočeno ciljev.

Podjetje Fitbit bo ponudilo šest mesecev naročnine na svojo App za premije (običajno zaračunano 8,99 € mesečno) s pristojbino 5, ki bo prodana za 179,95 EUR. Izpust se pričakuje jeseni leta 2021.

Leave a Reply