Francoski dnevi-200 €promocija na laptop Apple MacBook Pro 13 2020 (M1) s 16 GB RAM

Za poskusno vožnjo je to mojstrska poteza. Smo bili dvomi o učinkovitosti, ki jih ponuja novi Apple M1 procesor v realnih pogojih in moramo priznati, da smo bili presenečeni. Jabolčni čip se je izkazal za zelo učinkovitega, do točke dvoma o obstoju Intel Macov v prihodnjih letih. Preliv na torti, avtonomija je preprosto odlična. Z izjemo slabokrvne povezljivosti MacBook Pro 13-palčna M1 združuje moč in avtonomijo v kompaktnem in trdnem šasiji.

To je na voljo na Darty s približno 200 € popusta za francoski Dni, v različici s 16 GB RAM-a in 512 GB SSD na 1719 €, ampak tudi v različici 1 TB SSD na 1926 €.

Njegove jakosti
Zmogljivost procesorja Apple M1
Avtonomija
Popolnoma umerjen zaslon
Nova tipkovnica prijetnejša za uporabo
Končaj
Kaj bi te lahko zadržalo?
Samo dva pristanišča Thunderbolt/USB-C
Kot alternativa
Apple MacBook Air 2020 (M1) isalso o promociji in je seveda cenejši. Temu skritemu Applu ni več treba zardevati zaradi primerjave z MacBook Pro, ki bi mu lahko celo zasenčila. MacBook Air M1 je lažji in deluje v tišini katedrale. Seveda ji primanjkuje stikala, vendar to še zdaleč ni odločilno merilo. Air MacBook Air M1 je Applov najboljši ultrasportable in zagotovo eden najboljših skritih na trgu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja