V francoskih dneh se je vrednost družbe Withings premaknila na 89,99 € namesto na 129,99 € pri Darty. [Darty.com približno 129 €]. Ta povezana ura je namenjena predvsem zdravju, saj omogoča izvedbo elektrokardiogramov na zapestju.

Premik EKG nam kaže zelo jasno pristranskost: kljub videzu njegove straže je bližje senzorju aktivnosti, pri čemer je na koncu zbranih malo podatkov. Brez GPS, srčnega utripa, ali obvestila, boste morali sprejeti, da se vsebine z več ukrepi, nezanesljivi spanja in sledenje … elektrokardiogram. Vendar je zelo težko določiti zanesljivost te funkcije. Kljub pridobljenim potrdilom je še vedno prisotno tveganje za ustvarjanje lažnih pozitivnih rezultatov. Končno, gib je za tiste, ki želijo elegantno, povezano uro, vendar ne preveč.

Njegove jakosti
Dobro delo
Najavljena enoletna avtonomija
Ergonomska uporaba
Kaj bi te lahko zadržalo?
Ni GPS-A, ni monitorja srčnega utripa.
Omejene možnosti
Ni vibracij, ki bi kazale na prejem obvestila
Izredno omejeno športno spremljanje
Kot alternativa
Z Mi Smart Band 4, Xiaomi uspe v podvigu nuditi dober senzor aktivnosti… pod pogojem, da se ne zanašate preveč na sledenje srčnega utripa. Zato je to terminal, namenjen bolj “uporabi življenjskega sloga”. In v tej niši, je precej skupaj zaradi svoje lepe zaslon, njegova kakovost, ergonomija in avtonomnost preprosto pošasten.

Leave a Reply