Toda kljub pričakovanjem okoli naprave, Samsung ni dal nobenega znaka življenja o tem. Zadnji zvoki koridorja so celo napovedali prihod oktobra, vendar to ne bo tako. Tako kot vsi drugi proizvajalci in igralci na trgu, Samsung močno prizadeli polprevodnikov krize, ki je pestile industriji za več mesecev, in se bo predvidoma nadaljevalo v naslednjem letu.

Bolj diskreten izhod, kot sem pričakoval?
Chaebol se očitno ni predal in bi ponovil svojo pripravljenost za lansiranje tega modela. SamMobile pojasnjuje, da bi Samsung še vedno rad januarja izdal S21 FE. Precej nestrateški Datum glede na to, da je bila galaksija S22 pričakovana tudi za mesec januar.

Poleg ustvarjanja zastojev v prometu bi ta dvojni rezultat lahko igral proti različici FE, ki bi se neposredno primerjala z novim modelom. Lokacija zato ocenjuje, da bi se lahko S22 pojavil mesec pozneje. Odložitev, ki bi se lahko prilagodila galaksiji razpakirani dogodek, tik pred začetkom MWC 2022.

Če tega programa so bile izbrane, Samsung, bi se nato odločijo za bolj diskreten javnost, ki omogoča, da bolje označite svojo novo generacijo Galaxy S. Ta je lahko posledica omejene zaloge ali geografsko omejene razpoložljivosti. Vprašanje tarife, ki je v tem modelu ključnega pomena, bi bilo še toliko pomembnejše. Zato nas zanima, ali bo model naredil ovinek v šesterokotniku.

Leave a Reply