Ime Android pokriva dve realnosti. To je Googlov operacijski sistem, ki ga je priskrbel partnerskim proizvajalcem ameriškega velikana, ki mu lahko namestijo programsko vmesnik. Ampak tudi prosto dostopna izvorna koda te isti operacijski sistem, ki zanima razvijalci lahko na svoj prosti čas, da ustvarite prilagojene različice OS: to se imenuje Android odprtokodni Projekt (AOSP). In če ponavadi Google objavlja obe novi različici AOSP in komercialno različico Android, to je le prvi, da v Mountain View podjetje začenja danes, po nekaj petih mesecih beta. Za Google Android 12 mainstream, bomo morali počakati “Pik v prihodnjih tednih”, določa American na svojem blogu.

Na oddelku za novosti, podrobne v zadnjih Google I/O, opomba prihod Gradivo, ki Ga, tega novega modela, vse krog, vključno z novimi prilagodljive pripomočke. Google zagotavlja tudi personalizirana in hitrejša obvestila, optimizirano učinkovitost in boljše hranjenje zasebnih podatkov. Elementi, ki jih najdemo tudi v Androidu 12 ob sproščanju slikovnih pik 6. Datum še ni uraden,vendar je 19. Oktober že nekaj tednov.

Partnerske blagovne znamke so dobili na z Android 12
Medtem pa blagovne znamke Googleovega partnerja upogibajo svoje orožje. Oppo načrtov odkrivati v podrobnosti, Barve, OS 12, ki temelji na Android 12, dne 11. oktobra, in OnePlus je pravkar narejen uradni open beta OxygenOS 12, združljiva z OnePlus 9 in OnePlus 9 Pro. Google v svojem delu obuja razpoložljivost Android 12 pred koncem leta na Samsung izdelkov, Realme, Vivo in Xiaomi, poleg dveh omenjenih blagovnih znamk.

Leave a Reply