Android 12 je zdaj na voljo v AOSP, vendar Google ni izkoristil priložnosti, da uradno predstavi svojo naslednjo točko 6. Pozabite, youtubers in drugi ameriški uhani se zabavajo. To je še posebej primeru Brandon Lee, kanala, To je Tech Danes, ki je osredotočen na fotografske zmogljivosti Pixel 6 Pro.

V nedavnem videu je razkril, kar trdi, da je posneto z zadevnimi foto moduli. Trdi, da jih je našel pri varnem viru, verjetno pri letalonosilki, ki se nahaja v Nigeriji. Google še nikoli ni uradno prodal svojega pametnega telefona na afriški celini, vendar moramo te informacije jemati previdno.

EXIFS lahko pridobi zanimive podatke iz senzorjev. Na Google fotografijah vidimo, da so slike 12,5 Mpx-a. Velikost, ki bi potrdila prisotnost 50 Mpx senzorja, ki se uporablja s tehnologijo biniranja slikovnih pik (ki vključuje združevanje štirih slikovnih pik v eno za pridobivanje več svetlobe). Videti je, da se leča tega senzorja širokega kota odpira na f/1.85.

Metadate modula z ultra širokim kotom kažejo na odprtino pri f / 2.2. Opredelitev je tudi 12,5 Mpx, kar pomeni, da bi bil ta drugi modul tudi 50 Mpx Pro. Zdi se presenetljivo, vendar je Oppo našel X3 Pro prav tako izbral glavni senzor in ultra širok kot 50 Mpx. Standardna različica morda nima drugega modula, kot je opredeljen, in se namesto tega odloči za ultra širok kot 12 Mpx.

Fotografije, vidne v videu, so zelo točne (tudi pri povečevanju) in imajo širok dinamični razpon. Lee poudarja, da je izguba podrobnosti na robovih slike minuta. Optični zoom x4 zadrži veliko podatkov.

Vendar je treba opozoriti, da je to Foto aplikacija v fazi pred proizvodnjo. Res je, veliko lastnosti se še vedno zdi odsotnih, ko plujejo skozi menije. Da lahko pričakujemo boljši rezultat pri reklamnih oglasih. Video v ločljivosti 1080p/60 fps ne kažejo pravi preskok v kakovosti v primerjavi s starimi modeli blagovne znamke. Stabilizacija je na iPhonu 13 boljša.

Video omogoča tudi ponoven vpogled v zaslon te Pro različice. Njena velika ukrivljena plošča spominja na samsung galaksijo S21 Ultra, ki ni zato, da bi nas ujezila. Počakati moramo le nekaj dni, preden uradno odkrijemo pametne telefone in ali naj to potrdimo ali ne.

Leave a Reply