Cortana je bitje AI, ki pomaga Master Chiefu in je že od prvega nastopa pomemben del franšize za Video igre Halo. Videli so jo celo zunaj kraljestva vesolja Halo kot Microsoftov virtualni asistent na oknih. Oboževalci bodo z veseljem vedeli, da bo Jen, ki je Cortano izrazila v franšizi video iger Halo, ponovila svojo vlogo v seriji Halo na Paramount+. Med intervjujem na okrogli mizi se s soigralcem Jerinom pogovarjata o seriji in o tem, kako je biti na snemanju.

“Tako sem hvaležen za to,” je dejal Tomaž, da se je vrnil kot Cortana. “To je izjemno in hkrati se zdi preprosto, če je to smiselno. To je tako zanimivo potovanje, da se na. Počutim se Počaščen z njo in malo prestraši, v vseh odkritosti, ker razumem, kako velik je in koliko večji od mene je. Ta zgodba je tako ogromna. Ta svet Halo je tako velik. V čast mi je, da še naprej delam na tem, da še naprej odkljukam in poskušam stvari narediti bolj jasne sebi in zgodbi in karkoli. To je vznemirljiv strašljiv izziv in je še vedno tudi po 21 letih.”

Novinec Jerin igra Kvana Ah, preživelega, ki ga je rešil poveljnik, špartanski supersoldier.

“Mislim, kakšna franšiza naj pride in dela,” Ha pove Nerd Reactor. “Toda samo obseg vsega, kar vidite, sklopov in vsega podobnega, vse zaživi. In to je samo tam. Lahko se ga dotakneš, čutiš. To je neverjetno. In da vidim, kaj so vsi naredili, in ja, kakšen absolutni blagoslov.”

“Ja, res je,” je dodal Tomaž. “To podpiram.”

Ha govori o svoji pripravi na vlogo.

“Pravzaprav sem že na samem začetku veliko fizično trenirala,” je dejala med intervjujem za okroglo mizo. “Delal sem HIT treninge in vse te vrste stvari. Potem sem se postopoma, ko se je začelo streljanje, tako utrudil. Moral sem najti drugačen način. Prehitro sem se opekel. A Spoznal sem, da moram hoditi, ker ima kvan tudi veliko čustveno aktivnih prizorov. Torej samo poskušam ugotoviti, da je ravnovesje fizično in čustveno in duševno, mislim, mirnost in vzdržljivost. Ja, vzdržljivost je tako pomembna. Ampak mislim, v resnici ni nič v primerjavi s tem, kar počne Pablo [Master Chief], zato se ne morem pritoževati. Ampak ja, samo nekako sem klepetal z vsemi režiserji, producenti, naredil sem vse takšne učbenike, tudi priročno delo. In to je resnično pomagalo obvestiti moj značaj.”

Jen se je vrnila kot Cortana, vendar razkrije, da je prišla kasneje med produkcijo in ni mogla pokazati svojim kolegom kastingom vrvi franšize Halo.

“Prišel sem nekako pozno in stvari so bile precej dobro uveljavljene,” je dejal Tomaž. “In mislim, da so se ljudje počutili precej samozavestno z delom, ki so ga opravili. In veste, ne bom mogel dodati njihovim likom ali jim dati nobenih informacij o njihovih likih. Torej ne, ne počutim se, kot da sem na tak način delil veliko svojih izkušenj začetek.”

Leave a Reply