To leto, ena od vodilnih novosti pro različico iPhone 13 je Promocija, Apple doma tehnologijo, ki ustreza osveževanja 120 Hz, ki se je pojavila v letu 2017 s prvim iPad Pro. Leta 2021 je na voljo na iPhonu 13 Pro in največ 13 Pro s prilagodljivo formulo-hitrost niha med 10 in 120 Hz, odvisno od uporabe. Novost v Apple, ki pa je že bila prisotna že skoraj dve leti na Android konkurenco, zlasti na Samsung, ki ponuja na Galaxy S območju.

Postopek, povezan z uporabo in ne z vsebino
Vendar se integracija tehnologije v zadnjem jabolku zdi precej drugačna. American site Inc. ugotovljeno je bilo, da je prilagodljiva osvežitev prikazovalnikov iPhone 13 Pro sorazmerna s hitrostjo premikanja vaših prstov na zaslonu in ni povezana le z vrsto prikazane vsebine. Ko prelistate tekst ali Twitter časovni potek, je hitrost osveževanja 60 Hz. S pospeševanjem premikanja se bo ta hitrost povečala na največ 90 Hz ali 120 Hz. Po drugi strani pa, če berete samo statično, hitrost osveževanja ne presega 10 Hz, kar je najmanjša razpoložljiva vrednost. To omogoča pridobitev avtonomije na pregleden način za uporabnika. Zato pri mnogih testih ukrepi za avtonomijo 13 Pro in 13 Pro Max izpodbijajo vse, kar je bilo izpostavljeno v lanskem modelu.

Za ostalo je hitrost osveževanja odvisna od vsebine, prikazane na zaslonu. V primeru video broadcast na 24 i / s, nato se spremeni hitrost do 24 Hz, ali celo 48 Hz za boljšo vizualno udobje. Če igrate igro, je zelo verjetno, da bo vaš zaslon dosegel 30 Hz ali 60 Hz, odvisno od števila okvirjev na sekundo, ki jih lahko doseže naslov. Enako velja za 120 Hz, če igraš igre, ki sprejemajo to stopnjo osveževanja (kot Liga legend: Wild Rift).

Leave a Reply