Tako kot njegovi kitajski konkurenti tudi OnePlus pomnoži reference za prilagoditev na vse trge. Na konferenci, ki je predviden za oktober 13, podjetje bo odkril OnePlus 9 RT. Naprava, ki se predstavlja kot izboljšano različico OnePlus 9R, a mid-range rezervirano za Indijo in Kitajsko.

Zato je sploh ni gotovo, da ta model bo en dan bo na voljo v Franciji, tudi če uspeh nekaterih modelih včasih potisne Kitajski tenors, da zapustijo svoje začetne meja. Kljub temu je treba pojasniti, da proizvajalec že zaseda polje z zelo dobrim zdravilom OnePlus Nord 2, kar zadeva srednji razpon.

Vizualni prikaz na socialnem omrežju Weibo ne pušča nobenega dvoma glede inspiracij mobilne telefonije. Videti je kot OnePlus 9, od katerega vzame skoraj vso obliko. Uradni list ni bil posredovan. Android Osrednje mesto ocenjuje, da lahko pričakujemo, da bo 6.55-palčni Amoled zaslon, določeno v FHD+ in ponuja hitrost osveževanja, 120 Hz (kot OnePlus 9 in 9 Pro).

Proti močnejšemu SoC-ju.
Še posebej pod pokrovom bi se lahko 9 RT izkazala za zelo zanimivo. Lahko bi se vkrcala na Snapdragon 870 ali 888. Če bi bila izbrana druga možnost, bi omogočila, da se ponudi učinkovitost, ki bi bila vredna same vrhnje palete. Vendar pa Snapdragon 870 ni izključen in še vedno zagotavlja odlično zmogljivost z bolje nadzorovanim ogrevanjem.

Na strani fotografija, OnePlus bi se odločili za glavni senzor Sony IMX 766 50 obliki zapisa mpx, ki smo jih našli, na primer na Oppo Najdi X3 Neo in Pro. Lepo razvoj v primerjavi z 48 obliki zapisa mpx senzor se uporablja na OnePlus 9R. To se zdi verjeten, glede na to, da je ta isti modul, ki opremlja z OnePlus Nord 2.

Avtonomijo mora zagotoviti baterija 4500 mAh, združljiva s hitrim polnjenjem 65 W. set bi očitno poganjal Android 12 in OxygenOS. Če bodo te informacije dokazane, bo to še posebej konkurenčen model za srednjo paleto. Še vedno je treba poznati ceno, ki jo je uporabil kitajski proizvajalec.

Leave a Reply