Obi-Van Kenobi je težko pričakovana Vojna zvezd serija, v kateri igra Evan McGregor kot naslovni lik. Postavljen po dogodkih iz Vojne zvezd: maščevanje Sithov, izgnani Jedi skrbi za mladega Lukovega nebotičnika na planetu Tatooine. Ker je imperij še vedno v polni veljavi, to pomeni, da je nevarnost lahko na vsakem vogalu. Lucasfilm je opustil napovednik Obi-Van Kenobi teaser in vsebuje veliko znanih obrazov, pa tudi ikonično glasbo Vojne zvezd.

Obi-Kan Kenobi Teaser Prikolico
Veliki Inkvizitor
Veliki Inkvizitor je bil grožnja v uporniki Vojne zvezd, animirana serija po skupini upornikov. Rupert Friend (Hitman: Agent 47) prikazuje negativca, ki ga je prvotno izrazil Jason Isaacs (franšiza Potter). Njegova struktura obraza je drugačna, saj za ličili stoji Rupert, vendar ima podobne obrazne oznake, plešasto glavo in črno uniformo.

Obi-Van na poti
Cesar je izvršil ukaz 66, ki je vse Jedije označil za izdajalce in povzročil večino njihove smrti. Le nekaj jih je preživelo in Obi-Van Kenobi je eden izmed njih. V napovedniku teaser je Kenobi na poti in se skriva, toda z imperijem in njegovimi inkvizitorji bo njegovo delo težko.

Dvoboj usode
Predzgodbe Vojne zvezd so nam dale dve najbolj ikonični glasbi Vojne zvezd skladatelja Johna Viljama:” dvoboj usod “in” bitka junakov.”Obe temi sta predstavljeni v Obi-Van Kenobi teaser trailer, in to je primerno, saj sta oba igrala pomembno vlogo na potovanju glavnega junaka. Za ” dvoboj usod “sta se obi-Van in KVI Gon Jin borila z Darthom mailom v fantomski grožnji, za” bitko junakov ” pa sta se obi-Van in Anakin borila med seboj v maščevanju Sithov.

Christensen se bo vrnil v Vojno zvezd kot Darth Vader. Ga bomo videli v popolni uniformi? Se bo James Earl Jones vrnil kot glas Dartha Vaderja? Kmalu bomo izvedeli.

O Podjetju Obi-Van Kenobi
Zgodba se začne 10 let po dramatičnih dogodkih “Vojne zvezd: maščevanje Sithov”, kjer se je Obi-Van Kenobi soočil s svojim največjim porazom—propadom in pokvarjenostjo svojega najboljšega prijatelja in vajenca Jedija Anakina, ki se je obrnil na temno stran kot zlobni Sith Lord Darth Vader.

V seriji igra Evan McGregor, ki ponavlja svojo vlogo ikoničnega mojstra Jedija in zaznamuje tudi vrnitev Hajdena Christensena v vlogi Dartha Vaderja. Igralski zasedbi se pridružijo Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, prijatelj Rupert, O ‘ Shea Jackson ml., Sung Kang, Simone Kessell in Benni Safdie.

Režija je Deborah Čov, producirajo pa jo Kathleen, Michelle Rejvan, Deborah Čov, Evan McGregor in Harold.

Leave a Reply