Realme gt Neo 2 bi lahko končno izpustili v Evropi in imamo idejo o njeni ceni.

Tako kot večina konkurentov se tudi Realme najprej osredotoča na ciljne trge, nato pa svoje izdelke ponudi širše, če bodo uspešni. Podjetje je nedavno dvignilo tančico na GT Neo 2, ki je že bila izpuščena na Kitajskem in ki bi morala biti na voljo v Indiji kasneje ta mesec. Informacije, ki jih je posredoval Madhav Sheth, direktor blagovne znamke, ki skrbi tudi za svojo evropsko podružnico. In kljub pomanjkanju uradne izjave, vse kaže, da bo naprava dosegljiva od nas. Kar ni veljalo za prejšnjo različico naprave.

Spletna stran MySmartPrice pojasnjuje, da bo gt Neo 2 na voljo v dveh različnih konfiguracijah in celo predplačilih tarif. Lahko bi izbirali med dvema različicama: ena z 8 GB RAM in 128 GB pomnilnika in druga z 12/256 GB. Prva bi bila prodana v višini približno 369 EUR, druga pa bi stala 459 EUR. Pametni telefon bi bil torej med mojstrom GT (309 €) in Realme GT 5G (429€) v skladu s cenovno hierarhijo blagovne znamke.

Dobra cena za denar?
Če se izkaže, da so te cene točne, bo naprava zelo slaba. Gt Neo 2 je opremljen s 6,62-palčnim AMOLIRANIM prikazovalnikom s polnim HD+ (1080 x 2400 slikovnih pik). Zadevni pult ponuja osvežitveno hitrost do 120 Hz in je združljiv s HDR10+.

Pod pokrovom je Realme izbral Snapdragon 870, vgraviran v 7 nm. SoC zagotovo dating iz lanskega leta, vendar je pokazal odlične sposobnosti na pametphone, kot Oppo najti X3 Neo. Odpira tudi vrata do 5G.

Zadaj smo našli trojni senzor, ki je zelo podoben Realme gt. Sestavljen je iz širokega kota 64 Mpx, katerega glavna leča se odpre pri f/1.8, ultra širokega kota 8 Mpx (f/2.3) in makro modula (2 Mpx, f/2.4). Sprednji senzor 16 Mpx (optični f/2.5) je nameščen v udarcu na levi strani zaslona. Konfiguracija je zdaj klasična na sredini.

Avtonomijo zagotavlja baterija 5.000 mAh, združljiva s hitrim polnjenjem pri 65 W. zato bi morali uživati dobro splošno vzdržljivost. Set očitno teče Android 11 z Realme UI 2.0 prosojnico.

Smartphone bo na voljo v treh različnih barvah: črno, belo in zeleno (prekrito s črnim trakom). Kot je razvidno iz slednjih, blagovna znamka še naprej ponuja vsaj eno možnost, ki spominja na avtomobilske dirke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.