Poleg iPhona 13, vodilnih telefonov leta 2021, Apple formalizira, kot bi pričakovali novo generacijo povezanih ur. Serija 7 Apple Watch sledi seriji Watch 6, ki je bila predstavljena lani s prvo generacijo Watch SE. In če ne pokažejo korenite spremembe seveda, smartwatches vsebujejo nekaj novosti, da se spomnimo.

Prva je v obliki ur. Ker če prejšnje serije Apple Ure so na voljo v 40 in 44 mm različice, njihove 2021 kolegi, ki so s plošče 41 in 45 mm. To ne pomeni, da ure so bolj zajetno: to je z zmanjšanjem zaslon mejah (ki so v skladu z Apple 40% tanjša od tiste Watch Serija 6), da proizvajalec uspe povečati površino zaslona brez večjih ure. Znamka opozarja tudi na ostro povečanje svetlosti, vedno vključujoč način, pa tudi bolj robusten premaz kot na prejšnjih urah. Dodajte, da Certifikacija IP6X spremlja serijo 7 ur, pa tudi vodostaj 50 ATM, kar jih naredi primerne za trajne prhe in druge plavalne vaje.

Kdor pravi, da je večji zaslon, pravi tudi potencialno višjo avtonomijo. Apple obljublja 18 ur vzdržljivosti na naboj in 33% hitrejši naboj v primerjavi s serijo ur 6. Prav tako je treba opozoriti, da Ure spremlja magnetni polnilnik, povezan z njegovo omrežno enoto, ki uporablja kabel USB-C.

Zdravje vedno v središču pozornosti
Serija 7 Watch ne spreminja izkušenj v smislu zdravja. V kontinuiteto svojih prednikov, so na ECG senzor, senzor za merjenje ravni kisika v krvi in seveda srčnega utripa. Ne pozabimo GPS, ki je bil uporabljen za analizo kolesarskih izletov, bolj moderen kot kdajkoli. Samodejna zaustavitev sistema je rezervirana za njih, da bi bolje spremljali njihovo gibanje, še posebej v mestu, in pade odkrivanje zdaj deluje, ko se gibljejo na vaš najljubši kolo. Apple vsak dan obljublja lažji dostop do Applove listnice in izboljšave, rezervirane za sporočila in fotografije aplikacij.

Sposobnost delovanja
Če se spomnimo vključevanje watchOS v različici 8 — z možnostjo prikaza majhno tipkovnico za pošiljanje sporočil na uro Serije 7, drugi element je, da opomba: razpoložljivost Fitnes+ storitve. Ta naročniška formula (samo 9,99 € na mesec), tudi različne treninge, od Pilates na meditacijo, bo na voljo do konca leta, v Franciji, kot tudi v petnajstih drugih državah. Ne računati na popoln prevod, ampak Apple obljublja, podnapisi video posnetkov v šestih jezikih.

Prihod fitnes+ se bo dejansko zgodil malo pred prihodom serije 7 Watch, saj je razpoložljivost ur napovedana jeseni leta 2021. Njihovo ceno bo treba potrditi pozneje. Zabeležili bomo le, da je začetna cena 399 dolarjev trenutno objavljena v Združenih državah. Ura, ki se je začela lani, je ostala v Applovem katalogu, a brez sprememb.

Leave a Reply