Naporen dan za Xiaomi, ki predstavlja danes (15. September 2021) serijo pametnih telefonov, ki predstavljajo svoje 11T serije in formalizes njegovi vrnitvi v tablični trg v Evropi s svojimi sveže predstavljeni Pad 5. Kitajska Blagovna znamka, ki je prav tako močno vlagala v trg z rabljivimi proizvodi (s tem povezani dodatki), razkriva spremembo svojega pametnega pasu Mi 6, ki je bil objavljen lani marca.

Zdaj opremljen z NFC, ki jih zato mu daje malo ime Mi Smart Band 6 NFC, povezane zapestnica ima zelo natančno značilnosti svojim kolegom. Gostitelji NFC so zasnovani tako, da omogočajo neomejeno plačilo. Če ne vemo veliko več o delovanju tega plačilnega sistema, vsaj vemo, da Xiaomi še vedno temelji na partnerstvu, ki nastane s Mastercard, že oblikovan v Rusijo lani. Zato se to sodelovanje danes razširja v Rusiji, Belorusiji in Ukrajini ter v 19 drugih državah.

Za ostalo ima pametni pas Mi 6 NFC 1, 56-palčni (152 x 486 px) vgrajen prikaz in klasične možnosti za svoj razred. Ta majhna barvita zapestnica je opremljena z monitorjem srčnega utripa, senzorjem SpO2 (zasičenost impulza v kisiku) in obljublja, pa tudi spremljanje trideset športov, kot je spanje. Pri merjenju premikov pa se zanaša na GPS pametnega telefona. Končno, zapestnico terjatve do 14 dni samostojnosti in v svoji NFC različico, ponuja združljivost z Amazon glasovni pomočnik, Alexa, ki dokazuje, da je opremljen z mikrofonom.

Medtem ko se pametni pas Mi 6 trži po ceni 49 eur, je njegova različica NFC napovedana po ceni 54.90 EUR. Vendar pa ne sme biti takoj na voljo v Franciji.

Xiaomi 11T, 11t Pro, Pad 5… Kaj naj si zapomnim iz Xiaominih oglasov?

Leave a Reply