Redmi Note 10 se nenehno širi. Xiaomi je pravkar uradno sporočila, da je Redmi 10 Lahov prispela v Indijo. Kot običajno je povsem mogoče, da bo slednja kmalu predlagana čez te meje. Zato se je pridružil osmim svojim kongenerjem, vsem tržnicam in državam skupaj.

Vendar pa se pri podrobnejšem pregledu zavedamo, da ga je zelo navdihnilo sporočilo Redmi 9 Pro, ki je bilo že napovedano. To je še posebej razvidno pri načrtovanju, z prsnih foto otok daje v sredini, medtem ko je na levi strani na preostalem območju.

Trden tehnični list, a nič presenetljivega.
Upravičeni smo do 6,67 palčne IPS plošče s popolno definicijo HD+ (1080 x 2400 pik) in 20:9 formata, vse je zaščiteno s steklom gorile. V slednjem najdemo Snapdragon 720G skupaj s 4/6 GB RAM – a in 64/128 GB-ja skladišča (ki se razteza prek microSD-a). Senzor prstnih odtisov se nahaja na levem robu in cenimo prisotnost 3,5-milimetrskega mini-Jacka Porta.

Za fotografije, smo našli štiriposteljnih senzor sestavljajo širokokotni 48 slikovnih pik, katerih objektiv odpre na f/1.9, ultra širokokotni 8 obliki zapisa mpx (f/2.2), kot tudi globino senzor in makro modul (5 milijona slikovnih pik).

Opremljen je z nizom 5020 mAh, kar bi mu moralo dati odlično avtonomijo. Ne hypercharge tukaj, ampak hitro polnjenje 18 W. To očitno prihaja z Android 11 in MIUI 12. Konec koncev je znana Redmi Note 9 Pro, vendar na voljo v dveh novih barvah: Aurora Blue in Champagne.

Seveda kitajski proizvajalec upa, da bo s tem dodatnim sklicevanjem še naprej obvladoval vstopno raven. Model 4/64 GB bo tako prodan za približno 170 EUR brez davkov, medtem ko bosta različici 6/64 GB in 6/128 GB na voljo približno 190 € in 200 € brez davka. Zelo agresivne tarife za List podatkov na vozilu.

Leave a Reply