Microsoft Surface Duo, oblikovan na koncu leta 2020 in začela v Franciji v začetku leta 2021, je ne ostane nam dosežeta večno pomnilnik (preberite naš test Microsoft Surface Duo). Pametni telefon, ki je opremljen z dvema Oled zasloni in o uvedbi centralnim tečajem, hotel biti izdelani za produktivnost, vendar je bil kaznovan s svojo kompleksno ravnanje, programski del ni res dosledno, ampak tudi odsotnost 5G in tako žalostno foto podoknu. Ameriško podjetje, vendar verjame v svoj pametni telefon Android, Windows Phone bil mrtev in pokopan, in se vrne z drugo različico naprave.

Malo pred izpustom, načrtovan za 21. Oktober, je naprava podobna svojemu predhodniku. Imeli smo podrobne podatke stanja v tem članku, in opozoriti na prisotnost dveh zaslonov 5.3 cm vsak (2688 x 1892 px skupaj za napovedal površine za 8,3 palca), a čipov Snapdragon 888 iz Qualcomm (združljiv 5G), 8 GB RAM-a in baterije 4449 mAh — veliko več kot 3577 mAh prvega Površine Duo.

Zadržana ergonomija
Ko je površina Duo 2 zaprta, je videti kot prvi površinski Duo, razen tega, da je bilo njegovo USB-C pristanišče rahlo premaknjeno. Njegove dimenzije so tudi podobne (145.2 x 92.1 x 11 mm, pred 145.2 x 93.3 x 9,9 mm), ki je sicer zelo uvedbi, kadar je naprava je zložen: težko uporabljati z eno roko, glede na njeno širino. V zvezi s tem se spomnite, da njegov tečaj omogoča, da se pametni telefon odpre do 360°.

Pri podrobnejših pregledih opažamo druge razlike, ki jih najdemo na strani tečajev. Res je bil izboljšan, in plošče so zdaj ukrivljene na osrednjem delu te pametne table. To je še vedno zelo težko reči, da je rez med dvema plošče je nevidno, in da celota je res 8.3-palčni zaslon, vendar razmejitev je veliko bolj diskretno kot na Površini Duo.

Ukrivljeni Zasloni za ublažitev učinka “meje svetlo-temno”
Majhna najdba, ki si jo je treba zapomniti: ko je duo 2 prepognjen, je njegova ukrivljena plošča rahlo vidna od zunaj. Microsoft se je zato odločil, da na robu pripomočka prikaže nekatere informacije (čas, Obvestilo, raven naboja, ko je priključen). Za ostalo, z izjemo izstrelitve pod Android 11, se zdi, da je ergonomija smartphona ohranjena. Če dvojni zaslon ostane zanimiv za prikaz, na primer, e-poštnega predala, bo rez ostal viden, če boste poskušali prikazati video na celotnem zaslonu. Končno, Površina Duo 2, ki je združljiva s pisalom, da smo lahko ne poskusite, in njegovo trojno nazaj fotografija modul nadomešča Površinske Duo je eno tipalo, kar kaže na večjo prožnost v tej zadevi.

Leave a Reply