Običaj v različicah izdelkov spreminja videz, ne pa tudi značilnosti skenirne ure. V ScanWatch Obzorje, ker je njena mala ime, športnih iz nerjavečega jekla s premerom 43 mm in debeline 13.29 mm. To je še vedno analogna ura s vrtljivo ploščo z bistvu estetski namen. Navdihuje ga ta točka — in njen celoten načrt — s potapljaškimi urami. Vendar pa ni dvoma, da jo uporabljajo za raziskovanje morskega dna: če Obzorju je potrjeno, 10 ATM namesto 5 ATM za ScanWatch, to ne pomeni, da ni primerna za potapljanje sama.

Za ostale, to uro še vedno opremljena z majhno Pmoled zaslon, ki je namenjen za prikaz nekaterih podatkov namenske cilje uporabnika ali za sprejem obvestil. Njegove značilnosti vključujejo merjenje srčne frekvence, merjenje nasičenosti s kisikom, snemanje elektrokardiograma, pa tudi funkcijo merilnika hitrosti, nekatere vrste športa in načina sledenja spanja. Posvetili smo se Scanwatchu, iz katerega Horizont podeduje funkcije, test spodaj.

Na cenovni strani Obzorje zelo jasno izstopa od Scanwatcha, ki je plačal 300 €. Štej okoli 500 €(z dvema zapestnicama, od katerih je ena kovinska) za najnovejši model iz Withingsa, predstavljen kot omejena izdaja.

Leave a Reply